Saturday, May 29, 2010

[Jom Rehat] Sumai Hotel

Destinasi : Sumai Hotel

Hotel Sumai terletak di Daerah Kuala Terengganu. Kedudukannya yang berada di dalam Bandaraya Kuala Terengganu menjadikannya antara Hotel pilihan pengunjung yang berkunjung.
Harga serendah RM 120-RM190 semalaman merupakan kekuatan untuk menarik pengunjung. Selain dari itu di sini aktiviti yang kebiasaaan dijalankan ialah Seminar, Seminar Korporat, Seminar Kerajaan, dan juga Kursus kepada pelajar-pelajar.

Penginapan disini lebih kepada Apartment. Jadi tidak hairanlah kenapa Hotel ini menjadi tumpuan kepada pelajar-pelajar untuk membuat kem seperti Kem PMR, UPSR dan SPM.


Sumai Suite Hotel
Lot 4479 Jalan Persinggahan,
20400 Kuala Terengganu,
Terengganu Darul Iman.

Email: sales@sumaisuite.com / reservation@sumaisuite.com
Tel: 09-631 0099
Fax: 09-626 2099


0 Komen:

Copyright Tourism Malaysia
 

Perihal Blog dan Diriku

Blog ini diwujudkan sebagai tempat rujukan dan panduan kepada Pelancong dari dalam atau luar negeri Terengganu. Artikel yang dikarang adalah berasal dari buah pemikiran penulis sendiri berasaskan fakta dan rujukan dari buku dan media lain. Tidak wujud plagiat dalam penulisan dan juga dari sudut media iaitu gambar-gambar yang dipamerkan (watermart jomterengganu.blogspot.com) adalah hak milik blog ini dan tidak diambil dari mana-mana sumber lain. Sebarang masalah dan pertanyaan boleh email kepada saya selaku penulis blog di jomterengganu@gmail.com

Media